Wethouder Korteland op bezoek bij Kleijn Gift Goods

23 maart 2016
Wethouder Korteland op bezoek bij Kleijn Gift Goods

PAPENDRECHT -  Op donderdag 17 maart bezocht wethouder Richard Korteland het bedrijf Kleijn Gifts & Goods aan de Rosmolenweg 9b.

Het bedrijf bestaat al vele jaren en is in 2013 overgenomen door ViveleDon.

Eigenaar Leon van Vive lichtte toe dat zij de expert zijn op het gebied van relatiegeschenken, kunstgeschenken en awards. ViveleDon onderscheidt zich op het gebied van maatwerk, kleine aantallen en snelle levertijden.

Met belangstelling werden de nieuwste gadgets en het innovatieve promotiemateriaal bekeken. Ook kon een blik worden geworpen op de award voor de winnaar van The Voice of Holland. ViveleDon is een bedrijf waar je met elke geschenkenvraag terecht kunt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.