Olympia is op zoek naar jong turntalent

29 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Olympia is op zoek naar jong turntalent

PAPENDRECHT - Gymnastiekvereniging Olympia houdt op zaterdagmiddag 10 september van 13:00 tot 15:00 een testmiddag voor nieuwe turntalenten. Meisjes die geboren zijn tussen 2006 en 2011 zijn van harte welkom aan de Jacob Catslaan 1 in de Olympiaan.

Olympia Papendrecht is een gymnastiekvereniging met naast de recreatielessen ook een groep van ongeveer 35 selectieturnsters die meedoen aan turnwedstrijden op regionaal en landelijk niveau. En met resultaat! Afgelopen seizoen werden landelijke finales gehaald en werden verschillende medailles en bekers gewonnen bij wedstrijden in Dordrecht en omgeving.

Zowel de voorbereidende groep voor de allerkleinsten, als de wedstrijdgroep is op zoek naar nieuwe leden. De voorbereidende groep “opstap” traint één keer in de week op dinsdagmiddag en is bedoeld voor turnsters met geboortejaar 2011 t/m 2009. De wedstrijdgroep voor meiden met geboortejaar 2008 t/m 2006 traint twee keer in de week, op dinsdag/donderdag en zaterdagochtend.

Tijdens de testmiddag ga je in groepjes allerlei oefeningen doen. De trainers van de wedstrijdgroepen kijken naar kracht, lenigheid, snelheid, coördinatie en lef. Heb je nog nooit geturnd? Dat maakt niet uit. Er wordt niet gekeken hoe goed je het al kunt, maar hoe goed je kunt leren turnen. En natuurlijk vind je dat turnen een te gekke sport is. Je hoeft geen lid te zijn van Olympia.

Meedoen of meer informatie? Stuur dan vóór 8 september een e-mail naar testdagolympia2016@hotmail.com met daarin je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Je krijgt dan een uitnodiging voor de testdag. Alle meiden krijgen binnen een week na de test bericht. Let op: voor de tweede keer meedoen aan onze testdag kan alleen met geboortejaar 2007 of jonger.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.