Scootmobielclub in Wassenaar en Scheveningen

29 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Scootmobielclub in Wassenaar en Scheveningen

PAPENDRECHT - Zaterdag 27 augustus is scootmobielclub De Vrijbuiters uit Papendrecht met 22 scootmobielers en 11 vrijwilligers naar Scheveningen geweest. MAAT Transport stelde een vrachtwagen beschikbaar mèt chauffeur die de scootmobielen naar Wassenaar bracht. Daar maakte de club een prachtige tocht door de duinen naar de boulevard van Scheveningen.

De Papendrechtse Markante Ondernemer Bjorn van Dijl zorgde voor een goede lunch in Crazy Piano’s, waar ook wethouder Rozendaal nog even langs kwam. ‘Weet je hoe lang het geleden is dat ik de zee gezien heb?’,was als reactie onder de deelnemers te horen. Voor zulke ervaringen doet de organisatie het allemaal.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.