Opening Inloop De Spil

26 augustus 2016 door Josette Huisman
Opening Inloop De Spil

PAPENDRECHT -  Inloop De Spil is een inlooplocatie van Yulius. De inloop is een ontmoetingsplek waar bezoekers van harte welkom zijn. Medewerkers/vrijwilligers bieden hier activiteiten aan. Er is altijd verse koffie en thee verkrijgbaar. De inloop is een plek waar mensen met elkaar contact hebben.

Sommige mensen vinden het lastig hun dag in te vullen. Ze hebben bijvoorbeeld niet zoveel bekenden, waar ze even naar toe gaan voor een kop
koffie of thee. Wijkgerichte Zorg, onderdeel van Yulius, biedt deze bezoekers een zinvolle dagbesteding.

Inloop De Spil zit in Wijkgebouw de Spil om de hoek bij Tapperij Tijdloos, in woonwijk Molenvliet. Het adres is Stellingmolen 176. Er zijn voldoende parkeerplaatsen. De inloop is op de begane grond en heeft een binnentuin.

Op vrijdag 23 september a.s. zijn wijkbewoners en geinteresseerde mensen van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met de Inloop, de Sociale Moestuin en uiteraard elkaar. 

Buurtbewoners die willen aansluiten bij de organisatie of een goed idee hebben om deze dag extra leuk te maken kunnen uiteraard contact op nemen.

De Inloop is deze dag open van 12:00 tot +/- 17:30 uur en omstreeks 14:30 uur zal de wethouder het "lintje" doorknippen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.