Brugklassers wennen op De Willem

23 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Brugklassers wennen op De Willem

PAPENDRECHT - Maandagmorgen 22 augustus om elf uur werden de nieuwe brugklasleerlingen op de Willem verwacht.

Het gros van de bruggers in spé had er wel vroeger willen zijn, maar het druilerige weer weerhield hen toch. In de garderobe zoeken veel jongens en meisjes naar bekenden. Een beetje onwennig, maar vrolijke onbevangenheid overheerst.

Eerst naar het theater waar je naam wordt genoemd om met je mentor mee te gaan en kennis te maken met je klasgenoten. Verder wordt een speurtocht uitgevoerd, die je alle uithoeken van het grote gebouw laten zien, moet je de handigheid van de cijfercombinaties van de kluisjes oefenen, hoor je over roosters, leraren en andere zaken die er op je pad komen.

Al met al blijkt dat deze ‘nieuwe lichting’ er echt zin in heeft om zich als brugger op het Willem de Zwijgercollege te profileren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.