Gemengd Koor Asaf zoekt projectleden voor uitvoering van De Kruisiging

22 augustus 2016 door Ton Vermeulen
Gemengd Koor Asaf zoekt projectleden voor uitvoering van De Kruisiging

PAPENDRECHT -  Op zaterdag 8 april 2017 hoopt het Gemengd Koor Asaf uit Papendrecht in de Grote Kerk in Dordrecht het indrukwekkende muziekstuk "De Kruisiging" uit te voeren. Dit is de Nederlandstalige versie van de "Crucifixion", het bekende en prachtige werk van componist John Stainer. Voor dit project zijn projectleden van harte welkom.

Op maandag 12 september wordt één keer in de 14 dagen tot eind 2016 begonnen met het instuderen. De andere week wordt gerepeteerd aan het repertoire voor de Kerst-Doelenconcerten. Na deze concerten wordt er wekelijks gewerkt aan “De Kruisiging”. De repetities vinden plaats  op de maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de bovenzaal van het Kerkelijk Centrum "de Ark", Rubensstraat 35 te Papendrecht.

De kosten voor deelname aan dit project zijn € 50,00. De benodigde bladmuziek is hierbij inbegrepen en wordt door het koor verstrekt. De partituur dient na het project weer in goede staat te worden ingeleverd.  Asaf verwacht wel dat u minimaal 90% van de repetities aanwezig bent. Ook zal bij het aanvang van het project door de dirigent een stemtest worden afgenomen om te bepalen bij welke partij u komt te staan.

Medewerkenden aan dit concert zijn: Arco Mandemaker - tenor, Sander Heutinck - bariton, Severin van Dijk - fluit, Jolanda den Houter - hobo, Bert Kruis - orgel.

Voor vragen of meer informatie over de repetities kunt u contact opnemen met Ina 't Jong, telefoon 078-6159475. U kunt ook mailen naar info@asafpapendrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.