Videoclub Papendrecht Fade-in '80 start beginnerscursus Maken en monteren van films

19 augustus 2016 door Ton Vermeulen
Videoclub Papendrecht Fade-in '80 start beginnerscursus Maken en monteren van films

PAPENDRECHT -  Videoclub Papendrecht Fade-in'80 start 5 september een beginnerscursus "Maken en monteren van films". Tijdens 15 avonden worden de basisprincipes behandeld o.a. camera -instellingen, bewegingen en statieven, kadrering en compositie, licht en geluid, algemene kennis van computer en montageprogramma. Titels, muziek en commentaar bij een film maken. Ook maakt u deze avonden kennis met het werk van de leden van de videoclub, variërend van een leuke vakantiefilm tot interessante documentaires. Tevens worden nieuwe ontwikkelingen besproken die er voor de amateurfilmer zijn. De kosten voor de basiscursus zijn 60 euro per persoon. Enige kennis van en ervaring met computergebruik is noodzakelijk .

Er wordt gewerkt in groepjes van maximaal 10 personen. De cursussen worden gegeven op maandagavond van 19.30 tot 22.00 uur in het leslokaal op de Kinderboerderij "De Papenhoeve" aan de Admiraal de Ruyterweg nr. 1a in Papendrecht. De docent en de begeleiders zijn allemaal ervaren filmers. Zij leren u werken met een gebruiksvriendelijk Nederlandstalig montage programma en bent u thuis aan het oefenen en komt u er zelf niet uit, er is een eigen helpdesk en indien nodig geven de dames en heren docenten support aan huis.

Meer informatie is te vinden op de website www.videoclubpapendrecht.nl, via telefoon 078-8444644 of kom vrijblijvend langs op maandagavond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.