Het Huttendorp groeit gestaag

18 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Het Huttendorp groeit gestaag

PAPENDRECHT - Op maandag 15 augustus is het Huttendorp weer van start gegaan in Papendrecht. Ook dit jaar organiseert het Jeugd & Jongerenwerk Papendrecht deze zomeractiviteit voor Papendrechtse kids van 6 t/m 12 jaar. Zo'n 100 kinderen hadden zich voor de zomervakantie al weer aangemeld om aan de slag te gaan.

Voor het Huttendorp worden door de enthousiaste kinderen maar liefst 20 hutten gebouwd. Dat gebeurt allemaal op de gemeentewerf aan de Willem Dreeslaan. Vrijdag 19 augustus om 15.00 uur zal wethouder Joke Reuwer (o.a. Jeugdzaken) de mooiste hut uitkiezen en de daarbij behorende gouden hamers en kadoo-bonnen uitreiken.

Foto's: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.