Lekker actief bewegen 60+

17 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Lekker actief bewegen 60+

PAPENDRECHT - Naarmate we ouder worden is het op peil houden van fitheid en gezondheid steeds belangrijker. Bent u bent 60+ en u wilt wel meer bewegen maar u weet niet welke sport/bewegingsprogramma het beste bij u past? Dan is 60+ actief wellicht iets voor u. Het leuke van dit programma is dat het een scala van sportmogelijkheden biedt. De groepsgewijze sportlessen o.l.v. een ervaren professionele docent bestaan uit een veelzijdig aanbod van sport en spel activiteiten waarbij rekening wordt gehouden met het niveau van de deelnemer(s).

Plezier in bewegen is het belangrijkste doel.
5 september begint het nieuwe seizoen en u wordt uitgenodigd om vrijblijvend een (gratis) proefles te volgen. De lessen vinden plaats op:

Sportcentrum Papendrecht, Burg. Keijzerweg 110 : Op Maandagochtend van 08.30 – 09.30 uur.
Sporthal De Kooy, Pieter Zeemanlaan 39 : Maandagavond 19.30 – 20.30 uur.
Sportcentrum Papendrecht, Burg. Keijzerweg 110 : Woensdagochtend 10.45 – 11.45 uur en Woensdagochtend 11.45 – 12.45 uur.
Sporthal De Kooy, Pieter Zeemanlaan 39 : Woensdagochtend 11.00-12.00 uur

U hoeft zich niet van te voren aan te melden maar neem gewoon uw sportkleding en zaalschoenen een keer mee naar locatie en tijd van uw keuze. U kunt gelijk meedoen. De wekelijkse lessen duren 1 uur en vinden 37x per jaar plaats. Een les kost €3,45 ( de betaling geschiedt per lesjaar). Indien u meer informatie wilt kunt u contact opnemen met Pauline van der Kraan, BWI Seringenstraat 16 te Papendrecht, telefoon: 078 – 6154741 of info@bwi-papendrecht.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.