Kennis maken met de cursussen van de Volksuniversiteit op de open dag

16 augustus 2016 door Ton Vermeulen
Kennis maken met de cursussen van de Volksuniversiteit op de open dag

PAPENDRECHT -  Op zaterdag 27 augustus organiseert de Vu een open dag, waarop een groot aantal docenten aanwezig zal zijn om informatie te verstrekken over hun cursus.. Tijdens deze informatiedag kan men in VU-gebouw ‘De Springplank, Vondellaan 158 van 10.00 tot 14.00 uur creatief werk van cursisten en docenten bekijken en eventueel meteen een keus maken welke lessen men het komende jaar wil gaan volgen.

Wie al ingeschreven heeft of dat ter plekke doet én contant betaalt (pinnen is niet mogelijk) bespaart 10% korting op het cursusgeld (niet op materialen of ingrediënten). Na 27 augustus geldt de kortingsregeling niet meer, maar kan men uiteraard nog het hele cursusseizoen inschrijven en pas voor aanvang van de cursus betalen

.In de week van 22 augustus wordt het  nieuwe programmakrantje van Volksuniversiteit Papendrecht verspreid; in Papendrecht in het Papendrechts Nieuwsblad. In dit programma staan alle cursussen en workshops op het gebied van talen, tekenen en schilderen, creativiteit,  persoonlijke ontwikkeling en gezondheid, computeren, koken en wijnen en op het gebied van kunst en cultuur schematisch vermeld. Voor meer inhoudelijke informatie of voor inschrijven kan men ook kijken op de website www.vupapendrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.