Nieuwste column van Herman Nieuwstraten: 'Zomaar een middag in het Werkcafe.'

04 augustus 2016 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - De columnist voor Papendrecht.net heeft een nieuwe column geschreven. Klikt u hier om direct doorgelinkt te worden naar deze column.

Hier vindt u ook een korte introductie van en over de columnist.

Vast een voorproefje van de column lezen? Hier vast een fragment: ".......op de middag komt Madeleine snikkend binnen en begint te vertellen dat ze ontslagen is en wil van ons weten wat haar rechten zijn. Rischma, vrijwilliger maar ook eigenaar van een juridisch adviesbureau, haalt een glaasje water voor haar stelt haar op haar gemak en adviseert haar welke stappen zij moet nemen. Een half uurtje later stapt zij nog steeds verdrietig maar wel wijzer op haar fiets en gaat de volgende dag aan de slag met de adviezen van Rischma........"

Een overzicht van voorgaande columns van Herman Nieuwstraten staat direct onder de nieuwste column.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.