Vuurwapen en mes gevonden in auto op Burgemeester Keijzerweg

03 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Vuurwapen en mes gevonden in auto op Burgemeester Keijzerweg

PAPENDRECHT - Dinsdagmiddag 2 augustus hebben agenten in Papendrecht bij een controle van een auto een mes en een vuurwapen gevonden. De inzittenden zijn aangehouden.

Om twee uur ’s middags zagen surveillerende agenten de auto rijden op de Burgemeester Keijzerweg. Het rijgedrag van de auto gaf voor de agenten aanleiding om de auto te controleren. Die vonden in de auto eerst een mes. Na de aanhouding van de inzittenden, een 26-jarige Rotterdammer en een 19-jarige man uit Papendrecht, is de auto verder doorzocht. Onder de stoel werd ook nog een vuurwapen gevonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.