Klacht over brandnetels Molenveld

28 juli 2016

PAPENDRECHT - Rond het Molenveld in de wijk Molenvliet staan op diverse plekken flinke bossen brandnetels.

Van een bewoner ontvingen we de onderstaande foto, waarop duidelijk te zien is dat je als voetganger goed moet uitkijken waar je loopt.

Want als je gewoon het midden van het voetpad aanhoudt, loop je zo tegen een paar flinke brandnetels op.

Een paar jaar geleden hebben we een soortgelijk bericht geplaatst over brandnetels, zie onder. Toen waren ze binnen een dag weggehaald. We zijn benieuwd of het deze keer ook zo snel gaat.

De gemeente Papendrecht geeft aan: "Zodra de drogere periodes weer wat langer aanhouden, zetten onze medewerkers van wijkonderhoud alle zeilen bij om het groenonderhoud weer op het gewenste niveau te brengen. Intussen stellen wij het zeer op prijs wanneer inwoners ons wijzen op locaties waar de begroeiing hinderlijke of zelfs onveilige situaties oplevert.
Klachten kunnen gemeld worden via het online formulier www.burgerklacht.nl/papendrecht/melding.php"

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.