Brandnetels Achterdijk (ingezonden brief)

23 augustus 2012
Brandnetels Achterdijk (ingezonden brief)

PAPENDRECHT - Gisteren plaatste Papendrecht.net een artikel over de brandneteloverlast in het Park Noordhoekse Wiel. Het blijkt dat er elders in Papendrecht ook overlast is. De onderstaande brief met foto  is ingezonden door een inwoner uit Papendrecht:

"De gemeente zegt dat ze 6 keer per jaar maaien, maar ik weet zeker dat er sinds ik 15 mei, toen wij terug kwamen uit het buitenland niet meer gemaaid is, ook niet op Achterdijk in de wijk Wilgendonk. De gemeente heeft lak aan zijn bewoners, maar ze mogen wel veel betalen. Ze schuiven alles af".

Afzender is bij redactie bekend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.