Park Noordhoeksewiel vol met brandnetels

22 augustus 2012
Park Noordhoeksewiel vol met brandnetels

PAPENDRECHT - Het Park Noordhoekse Wiel staat inmiddels vol met brandnetels. Vooral op dit pad (evenwijdig aan fietspad Molenpad) zoals te zien is op de foto hebben de brandnetels alle ruimte en groeit het flink de hoogte en breedte in. Het advies is dan ook om niet aan de randen van dit pad te lopen en goed op te letten.

Hondenbezitters en gezinnen met kleine kinderen hebben zich hierover reeds beklaagd bij de gemeente, die aangeeft binnenkort weer te gaan maaien.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.