Auto uitgebrand aan de Vincent van Goghlaan

27 juli 2016 door Ton Vermeulen
Auto uitgebrand aan de Vincent van Goghlaan

PAPENDRECHT -  De brandweer is in de nacht van dinsdag op woensdag uitgerukt voor een autobrand aan de Vincent van Goghlaan. De brand woedde rond 03:00 uur en legde de auto volledig in de as. De technische recherche heeft vanmorgen onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand. Wie aanwijzingen heeft voor de politie, kan contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto: Pieter van den Berg

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.