Richard Koekkoek schrijft nieuw ludiek boek

20 juli 2016 door Ton Vermeulen

PAPENDRECHT -  Deze week verscheen een cadeauboek van Richard Koekkoek met de titel: ‘Killer Robots’, voor mensen die niet van lezen houden. "Dit ludieke cadeauboek is speciaal ontwikkeld voor mensen die niet van lezen houden maar wel graag de nieuwste ontwikkelingen volgen. Killer Robots zijn hot. Daarom leest iedereen dit boek gegarandeerd in een lach en een zucht uit", Aldus Richard

Het verhaal speelt in het jaar 2025. Het economisch zwaartepunt is verschoven naar ‘Killerrobotia’ een kunstmatig aangelegd eiland in de Stille Oceaan. Ondanks de al jaren durende derde wereldoorlog staan de ontwikkelingen in de robottechniek niet stil. De wereldreligiën zetten een cyberoorlog in om de wereldmacht te veroveren. Terwijl het grootste deel van de wereldbevolking op de vlucht is en honger lijdt, ontwikkelt een excentriek genootschap van vermogende wetenschappers de Killer Robot die zich zelf kan voortplanten. Deze dodelijke aanvalsrobots verplaatsen zich moeiteloos door elk landschap. De Killer Robots zijn geëvolueerd tot een vechtmachine met slechts één missie: ‘exterminate all humans’.

Richard Koekkoek schreef voor diverse bladen van Wegener en uitgeverij Maasland. In april dit jaar kwam de actuele thriller ‘Europa draait door’ uit. Vorig jaar verscheen zijn roman ‘Bloedkus uit Estland’. Zijn nieuwe boek is te koop als paperback in de boekhandels en webwinkels. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.