Richard Koekkoek publiceert debuutroman "Bloedkus"

12 januari 2015
Richard Koekkoek publiceert debuutroman "Bloedkus"

PAPENDRECHT - Met veel plezier stuurt Richard Koekkoek onderstaand persbericht rond over zijn debuutroman. Het verhaal speelt zich af in Estland, Rotterdam, Dordrecht en Papendrecht.

Titel: Bloedkus uit Estland
Ondertitel: Liefdeswraak in de monsterkamer

Noodgedwongen accepteert de Estse topatleet Peeter Mägi na zijn revalidatie een kantoorbaan bij Remira Minerals in Rotterdam. Dit bedrijf wordt bestuurd door directeur Rupert van Reijsweijck die zijn personeel gebruikt als proefpersonen van zijn grote hobby, het doden van het geluk van zijn ondergeschikten. Met de energie van een tienkamper stort Peeter zich op de wereld van de industriële mineralen. Maar Mägi beseft te laat dat de directeur hem systematisch sloopt en hem opnieuw in elkaar zet. Voor het eerst in zijn leven zint de afgedwaalde sportheld op wraak. Mägi wordt ouder maar heeft
nog steeds niet zijn belofte aan Sigrid ingelost. Een onhandige beslissing uit zijn jeugd en een onbereikbare liefde voeden Mägis geest. Later, in geheel andere omstandigheden, komt Peeter weer oog in oog te staan met van Reijsweijck die een schokkende onthulling doet.

Bloedkus uit Estland is de meeslepende debuutroman over liefde en overleven van Richard Koekkoek die dwingt tot doorlezen. In 2006 reisde hij als freelance journalist een aantal maanden jaar door Duitsland, Scandinavië, Polen en de Baltische landen. De laatste jaren scheef hij ondermeer voor Wegener huis-aan-huis kranten. Hij maakte uitgebreide reportages over Estland voor het kwartaalblad "Nordic, hét Noord-Europa magazine" van uitgeverij Maasland. Daarnaast schreef hij voor de Havenloods en Almere vandaag.

Dit e-book is te bestellen in uw webwinkel onder ISBN/EAN 978-90-823262-0-8.

Direct leverbaar via: www.ak.nl.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.