13-jarige beroofd van fiets

19 juli 2016 door Ton Vermeulen
13-jarige beroofd van fiets

PAPENDRECHT -  Op zaterdag 16 juli rond 13.00 uur is in het Vijverpark in Papendrecht een 13-jarige jongen beroofd van zijn fiets. Een mat zwarte Sparta Pick-Up herenfiets.

Signalement dader 1: Blanke jongen met donkerblond haar van ongeveer 16 jaar in grijs trainingspak.
Dader 2: Blankejongen van ongeveer 16 jaar met rode basebal cape en een rood/wit vest/shirt.

De jongens zijn met de fiets via de Kennedylaan en de Thorbecksingel de wijk Middenpolder in gereden in de richting van de Dordtse Brug.
Verder wordt in ieder geval één getuige gezocht. Een blanke jongen van 15 a 16 jaar oud met donker haar, deze jongen heeft met de daders op een bankje in het Vijverpark gezeten en kan wellicht meer vertllen. Bij tips graag contact opnemen met de politie: 0900-8844

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.