Oud-gemeenteraadslid Han van der Ploeg overleden

15 juli 2016 door Hennie van der Zouw
Oud-gemeenteraadslid Han van der Ploeg overleden

PAPENDRECHT - De heer J.A. (Han) van der Ploeg, in de jaren '80 en '90 raadslid en fractievoorzitter voor het CDA van de gemeente Papendrecht is overleden. Dat heeft de gemeente Papendrecht zojuist bekend gemaakt.

"Wij herinneren Han van der Ploeg als een zeer gedreven politicus en een betrokken en meelevend persoon. Als blijk van waardering en erkentelijkheid ontving hij in 1994 bij zijn afscheid als raadslid uit handen van wijlen burgemeester Bandell de gemeentelijke erepenning.

Papendrecht verliest met zijn heengaan een zeer respectabele persoonlijkheid. Uit eerpetoon aan hem hangt de vlag voor het (tijdelijk) gemeentehuis aan de Ketelweg 42 op vrijdag 15 juli 2016 halfstok.

Onze deelneming gaat speciaal uit naar de echtgenote, kinderen, kleinkinderen en verdere familie van Han. Wij wensen hen veel kracht toe om dit verlies te kunnen dragen".

Gemeente Papendrecht

de griffier,                      de secretaris,         de burgemeester,
A.P.M.A.F. Bergmans   R. van Netten          C.J.M. de Bruin

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.