Cheque van 7000 euro voor Voedselbank Papendrecht

09 juli 2016
Cheque van 7000 euro voor Voedselbank Papendrecht

PAPENDRECHT - Donderdagavond 7 juli 2016 kregen mevrouw Annie Poelman (secretaris), Henk de Koning (penningmeester) en Fidaa (vrijwilliger van de voedselbank) op het Westeind, uit handen van Laurens Heijboer en Marcel van der Kruit een cheque overhandigd ter waarde van € 7.000,00.

Het bedrag is bestemd voor de aankoop van een nieuwe vriescel, die de voedselbank keihard nodig heeft. Iets meer dan de helft van het bedrag is binnengehaald door het 'Zomerfeest', georganiseerd door de Vrije Baptisten Gemeente Papendrecht en door een paalzit actie van de jongeren van deze gemeente.  De paalzit actie vond plaats op 24 en 25 juni. Jouke de Jong, Danny van Duyn, Niek de Vries, Jasper Fontijn en Jochem Huijzer hebben maar liefst 18 uur op een paal gezeten, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de voedselbank.

Het resterende bedrag voor de vriescel is geschonken door Björn van Dijl, horeca ondernemer van onder andere Grand Café Willaerts en Italiaans restaurant Il Mercato in Papendrecht. Doordat Björn van Dijl wegens werkzaamheden elders verhinderd was, mocht Marcel van der Kruit (manager van Willaerts) in zijn plaats de cheque overhandigen.
Laurens Heijboer was namens de Vrije Baptisten Gemeente Papendrecht aanwezig.
 
Op de foto van links naar rechts:
Henk de Koning, Fidaa, Annie Poelman, Marcel van der Kruit en Laurens Heijboer.
Tekst & Foto © Evert Koning

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.