Vier docenten nemen afscheid bij de Willem

09 juli 2016 door Ton Vermeulen
Vier docenten nemen afscheid bij de Willem

PAPENDRECHT -  Vrijdag 8 juli namen vier vertrouwde personen afscheid van het Willem de Zwijgercollege. Samen waren ze goed voor meer dan een eeuw onderwijs en zorg voor de leerlingen. Piet van der Merwe was 41 jaar docent Engels, Manuela Stuhldreier was 12 jaar docente maatschappijleer en afdelingsmanager VWO-bovenbouw, Renate Wolther was 15 jaar docente Duits en Floor Visscher was 36 jaar docent Engels en Duits.

Piet, Renate en Floor gaan van hun pensioen genieten. Natuurlijk gaat de school deze kleurrijke, bevlogen en markante collega’s enorm missen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.