SCH Computers vertrekt naar Sliedrecht

22 januari 2015
SCH Computers vertrekt naar Sliedrecht

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT - SCH Computers en Automatisering aan de Eilandstraat 1b vertrekt per eind januari 2015 uit Papendrecht. De winkel wordt samengevoegd met de hoofdvestiging in Sliedrecht.

Papendrechtse klanten kunnen per februari 2015 terecht aan de Kerkbuurt 69 in Sliedrecht. De openingstijden van de hoofdvestiging worden verruimd  naar zes dagen per week, van maandag tot en met zaterdag.

SCH Computers geeft aan" Door de samenvoeging zijn wij in staat u efficiënter te bedienen, bieden wij een groter assortiment en dus meer keuze aan en zullen reparaties en service afhandelingen sneller verlopen".

't Madeliefje
De winkelruimte aan de Eilandstraat 1b zal per februari worden opgevuld door 't Madeliefje Kinderkleding. Op zaterdag 14 februari is er een feestelijke opening met een hapje en een drankje.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.