Herstelwerkzaamheden Onderslag

05 juli 2016 door Hennie van der Zouw
Herstelwerkzaamheden Onderslag

PAPENDRECHT - Sinds woensdag 29 juni vinden werkzaamheden plaats aan twee keermuren naast de parkeergarages in de Onderslag. In verband hiermee is een deel van de bestrating afgezet en opgebroken.

Het betreft de keermuren naast de parkeergarages nummer 14 t/m 20 en 30 t/m 36. De metselwerken van de keermuren worden afgebroken. De fundatie van de keermuur wordt rechtgezet. Beide metselwerkwanden worden vervolgens opnieuw gemetseld.
De uitvoering van de herstelwerkzaamheden duren circa drie weken.

De aannemer probeer eventuele overlast voor omwonenden en weggebruikers tot een minimum te beperken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.