Explosie blaast ruit uit Papendrechts huis

04 juli 2016 door Hennie van der Zouw
Explosie blaast ruit uit Papendrechts huis

PAPENDRECHT - Veel glasschade na ontploffing spuitbus in woning. Zondagochtend 3 juli 2016 is een woning op de Meent beschadigd geraakt door een explosie en korte brand.

De brandweer rukte rond half zeven uit, vanwege de ontploffing in de woning. De bewoner die lag te slapen werd wakker van de klap. Hij rende daarop naar beneden en zag een kleine brand op een stoel. De brand kon hij zelf blussen en vluchtte daarna ongedeerd de woning uit.

De oorzaak van de explosie is vermoedelijk een ontploffende verfspuitbus.

Foto's: Pieter van den Berg Fotografie

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.