OP vraagt Burgemeester om terugplaatsing speelatributen aan Wiardi Beckmanstraat

04 juli 2016 door Hennie van der Zouw
OP vraagt Burgemeester om terugplaatsing speelatributen aan Wiardi Beckmanstraat

PAPENDRECHT -  In een brief aan het College van B&W vraagt Onafhankelijk Papendrecht of de speelatributen die onlangs zijn weggehaald van een speelplaats aan de Wiardi Beckmanstraat teruggeplaatst kunnen worden. Hieronder de gehele brief van Onafhankelijk Papendrecht:

"Geachte heer De Bruin. Langs deze weg wenden wij ons tot u met de vraag of er op de speelplek aan de Wiardi Beckmanstraat, ter hoogte van huisnummers 27-29, in het plantsoen waar een speelplek is weer een speelattribuut kan komen. Het gaat om een klimrek annex glijbaantje. Dat is weggehaald en bewoners ter plekke kregen te horen dat er geen geld meer was.

Er spelen veel kinderen en een glijbaantje annex klimrek is wel het minste wat daar moet staan.

Bewoners hebben ons daarop aangesproken. Bovendien komt de zomervakantie eraan en veel mensen zullen als gevolg van het feit dat de financiële crisis nog niet is uitgewoed hun heil zoeken thuis, in en om het huis, in de speeltuin maar ook bij de openbare speelplekken van Papendrecht.

Zo ook bij de speelplek aan de Wiardi Beckmanstraat.

Vandaar ons verzoek aan u om op de kortst mogelijke termijn, doch liefst nog deze week voordat de zomervakantie begint, een glijbaantje annex klimrekje te willen (doen) plaatsen op de speelplek bij de Wiardi Beckmanstraat.

Wij voegen twee foto’s voor u bij van de locatie. U kunt de lege plek waar het glijbaantje met klimrek heeft gestaan, voordat deze werden verwijderd, goed zien (foto 1). Op onderstaande foto (2) ziet u een overzicht/ aangezicht van het plantsoen.

Wij hopen dat een en ander snel kan worden gerealiseerd, nogmaals graag voordat de zomervakantie begint. De kinderen ter plekke zullen u dankbaar zijn, hun ouders ook. Wij danken u voor de beantwoording. Hoogachtend,

Ruud Lammers van Onafhankelijk Papendrecht".

Foto 2: Speelplek waar links het klimrek met glijbaantje heeft gestaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.