Grandiose Zomerfair bij Prins Florisschool

04 juli 2016 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT -  Op vrijdag 1 juli organiseerde de Ouderraad van de Prins Florisschool, locatie Moerbeihof, een grootse Zomerfair. Dit in verband met de komende verbouwing. Op deze manier konden de kinderen op een leuke manier afscheid nemen van het voor hun zo vertrouwde schoolgebouw en kon er een mooi bedrag opgehaald worden voor het nieuwe schoolplein. Op de fair stonden verschillende, vooral locale, ondernemers. Ook alle groepen hadden een kraam waar zij hun zelf gemaakte werkjes verkochten.

Naast dit alles waren er voor de kinderen diverse activiteiten, waaronder springkussens (o.a. beschikbaar gesteld door Jumbo Papendrecht) en vele spellen. Ook konden de kinderen voor een klein bedrag een envelop trekken, hiermee waren leuke prijsjes te winnen. Tevens was er een Rad van Fortuin, alle prijzen waren beschikbaar gesteld door bedrijven uit de omgeving. De prijzen varieerden van entreebewijzen voor Monkeytown Sliedrecht tot aan een kinderfeestje bij BSO BijDeKids en een minuut gratis winkelen bij Jumbo Westpolder.

Voor een hapje en een drankje konden de vele ouders met hun kinderen ook terecht, men genoot ondanks het mindere weer.
Voor alle kinderen was er ook nog een echte minidisco georganiseerd, compleet met rookmachine en confettishooters, mogelijk gemaakt door DeBesteSchoolfeesten.nl

Het uiteindelijk opgehaalde bedrag, dat d.m.v. een cheque overhandigd werd door een aantal leerlingen, was ruim € 4550,00. De Ouderraad van de Prins Florisschool, locatie Moerbeihof wil graag alle sponsoren, ouders, leerkrachten en leerlingen die deze dag mogelijk hebben gemaakt, hartelijk bedanken!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.