Sportief slot van het schooljaar op Willemde Zwijger College

04 juli 2016 door Hennie van der Zouw
Sportief slot van het schooljaar op Willemde Zwijger College

PAPENDRECHT - Het was vrijdag 1 juli weer een sportief besluit voor de onderbouw van het Willem de Zwijgercollege bij PKC. Helaas iets kouder dan de afgelopen jaren, maar dat mocht de pret niet drukken. De leerlingen hebben pogingen gedaan om over de buikglijbaan te scheuren, klauterend de hindernisbaan te nemen en het er bij levend sjoelen zonder kleerscheuren af te brengen.

Zo hadden de 1e en 2e klassen een leuke afsluiting van het jaar. Het motto was wederom: plezier en meedoen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.