Papendrechte topturnster Naomi Visser Nederlands Kampioen op Vloer

29 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Papendrechte topturnster Naomi Visser Nederlands Kampioen op Vloer

PAPENDRECHT - Afgelopen weekend waren er in de Rotterdamse Ahoy de Nederlandse Kampioenschappen turnen voor de Eredivisie. Tijdens dit weekend komt de complete top van het Nederlands turnen, waaronder Epke Zonderland, in actie. Ook de Papendrechtse talent Naomi Visser (14 jaar), die uitkomt in de categorie eredivisie junior, heeft afgelopen weekend deelgenomen aan dit Nederlands Kampioenschap.

In de meerkamp turnde zij zich met een totaalscore van 52,117 punten zeer verdienstelijk naar het zilver. Naast de meerkamp had Naomi zich ook geplaatst voor de toestelfinales brug, balk en vloer. Bij brug en balk werd Naomi, met een miniem verschil, vierde van Nederland. Op het onderdeel vloer mag Naomi, na een geweldig uitgevoerde en vooral sierlijke vloeroefening, zich terecht Nederlands Kampioen noemen.

Een succesvol weekend voor Naomi Visser die vorige maand nog Nederland vertegenwoordigde bij het Jeugd Europese Kampioenschap turnen te Bern.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.