Muzada Reproservice sluit deuren

29 juni 2016

PAPENDRECHT - Tot voor kort kon u voor uw printwerk terecht bij Muzada gevestigd aan de Noordhoek. Maar met ingang van afgelopen maandag 27 juni 2016 heeft helaas ook Muzada zijn deuren moeten sluiten. Het bleek financieel niet meer rendabel om het bedrijf draaiende te houden.

De afgelopen jaren hebben al diverse Papendrechtse drukkerijen de deuren gesloten, zoals drukkerij Koppelaar, drukkerij Schuurman en drukkerij HenskesBrinkman.

Bedrijven in de grafische branche staan zwaar onder druk en kunnen vaak niet op tegen het geweld van de internetdrukkers, maar ook de digitalisering speelt hierin een rol.

Advertorial:

Papendrechter Alexander Bot is bedrijfsleider bij Goud PrintCenter in Alblasserdam en merkt dat er steeds meer Papendrechters naar zijn bedrijf komen. Want Goud PrintCenter is meegegaan met de tijd en kan zeer goedkoop printen, zelfs hele kleine aantallen zijn mogelijk.

Alexander legt uit: "Magazines, mailings, posters, flyers, visitekaartjes… Elk product vraagt om zijn eigen papiersoort en papierdikte. Goud PrintCenter helpt u graag om de juiste keuze te maken. Zo krijgt uw printwerk de gewenste uitstraling.

Persoonlijk contact stellen wij op prijs. Wij luisteren graag naar uw wensen en stellen ons zo flexibel mogelijk op om deze te realiseren. Afhankelijk van de oplage kunt u uw printwerk dezelfde dag nog ophalen of laten bezorgen.

U kunt zowel grote aantallen als enkele exemplaren van een product bestellen tegen een scherpe prijs. Als u wilt, kunt u variabele data printen om uw producten te personaliseren. Wij printen op de modernste apparatuur voor gegarandeerd het beste resultaat. En altijd op papier met FSC-keurmerk. Afval wordt zoveel mogelijk beperkt.

Goud PrintCenter is gevestigd op Ohmweg 17 in Alblasserdam. Onze klanten werken bij grote en kleine bedrijven, in zorginstellingen of op scholen. Ze zijn lid van een kerk of sport- of muziekverenigingen. Zowel zakelijk als privé bestellen zij bij ons hun printwerk.

Wij zijn ook u graag van dienst, u kunt met ons contact opnemen via 078 69102474 of via info@goudprintcenter.nl. Uiteraard kunt u ook gewoon een keer bij ons binnen lopen, de koffie staat in ieder geval klaar!"

Voor meer informatie, zie www.goudprintcenter.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.