Pand Drukkerij Schuurman krijgt nieuwe bestemming

18 oktober 2011
Pand Drukkerij Schuurman krijgt nieuwe bestemming

PAPENDRECHT - Ongeveer een half jaar geleden is Drukkerij Schuurman overgenomen door Drukkerij Henskes. Het pand aan de Poldermolen was daardoor leeg komen te staan en werd te huur aangeboden.

Al snel bereikte eigenaar Sjaak Schuurman de vraag of het pand mogelijk ook te koop was. Na enige onderhandelingen kwam men er al snel uit en heeft het pand een nieuwe eigenaar gekregen, namelijk Tandartspraktijk Habibi, dat nu nog is gevestigd aan de Staartmolen.
Tandarts Ali Habibi hoopt begin 2012 van start te gaan op de nieuwe locatie.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.