Een rommeltje in het Oostpolder park

20 juni 2016 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Op Twitter maakte een bewoner van de Oostpolder zondagmorgen melding van zwerfafval in het Oostpolder park. Onze fotograaf trof ter plaatse een enorme bende aan. Overal liggen lege flessen, blikjes en zelfs een partytent.

Voorbijgangers vertelde dat het bijna ieder weekend raak is in het park. De jeugd is al diverse malen aangesproken op hun gedrag maar dit mag
niet baten.

Foto: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.