Geslaagden op de Lage Waard

20 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Geslaagden op de Lage Waard

DRECHTSTEDEN - Op Chr. Scholengemeenschap De Lage Waard te Papendrecht werden ook de uitslagen van de examens onlangs bekend gemaakt. Hieronder de lijst van geslaagden.

VMBO – Basis Beroepsgerichte Leerweg:
-
ALBLASSERDAM: Ilayda Agil, Jelle Bijkerk, Björn Dubbeldam, Meryem Fari, Desley Houwing, Aleyna Isgüzar, Marc Jansen, Xavier Pataca, Jadey Ringers, Vincent Streef, Edwin Torosyan.
- DORDRECHT: Niels Bakker, Rowan Belder, Alicia Conde Fernandez, Levy Croes, Peter de Geus, Cindy Gootjes, Thomas Hamm, Christine Hoogeveen, Silvio Hooplot, Lorenzo Kok, Mitchell Kroonen, Richard Leenaarts, Roberto Medina Kok, Pepijn Munnik, Job Roos, Chelsie Sanders,Gaurav Sharma, Owen Sjerp, Piet Slofstra, Jasper Valster, Fay van Vliet, Jeffrey van der Wall
- HENDRIK-IDO- AMBACHT: Thijs Blinde, Lisa van der Weiden.
- NIEUW-LEKKERLAND: Emiel Bentlage, Amir Haloui, Angela Lagendijk, Gijs Nonhof, Mitch van Offeren, Luke Verschoor.
- OUD-ALBLAS: Kayleigh Stam, Branco Stolk
- PAPENDRECHT: Kelsey van Ballegooijen, Vincent Borel, Charlene de Bruin, Daniël van Eersel, Bo de Groot, Rachid Hajjiya, Ramon Hertstein, Bjorn Hindriks, Britt Jansen, Thomas Meijer, Fatin Mellas, Dylan de Paus, Shantell Peea, Isaura van Pelt, Mike Punselie, Anniko van Rijsbergen, Kelly van Schaijk, Frank Versteeg, Delano Villanueva, Sergio van der Wolf.
- SLIEDRECHT: Kim Alblas, Azra Çakir, Ashley Emwionkpa, Gabriella Prins

VMBO – Kader Beroepsgerichte Leerweg:
- ALBLASSERDAM: Amber Fiole, Marlies Foks, Zoë Goedhart, Mark van der Hoff, Marnix Mourik, Patrick Polderman de Jong, Amber Rouppé, Laura Schilt, Jesper Vonk, Yoram Vos.
- DORDRECHT: Christiaan den Bakker, Yu-shi Burger, Dani Carpino, Carly van Dijk, Lisa van Gorkom, Tanisha Jap a Joe, Anne-Li Kievit, Joëlle Leenheer, Kevin Roozen, Daniëlle de Vries, Denny van der Wal
- HENDRIK-IDO- AMBACHT: Niels Harmsen, Lotte Vellekoop
- NIEUW-LEKKERLAND: Jessica Klomp, Matthijs Lameris, Alex van Rijswijk, Job de Wit
- OUD-ALBLAS: Lisa Jumelet, Marit Verhoeven, Iris de Visser
- PAPENDRECHT: Domingo Bakker, Danny de Bergh, Martijn Bliek, Merijn Bode, Nour Bouyenzar, Samuel Charette, Karsten van Dijk, Enrico Franken, Nita Groeneweg, Britney Grootenboer, Fleur de Haas, Dylan van den Heuvel, Yavanna Hoeve, Lars Hofman, Tessa Hollander, Reinier Hoogvorst, Dillon Janssen, Carolina de Jonge, Marijn Kersten, Kevin Kok, Larissa de Koning, Marloes Kors, Célie le Pair, Nina Linge, Thomas van Loon, Kajal Mangalie, Niels van Oijen, Luca Peragine, Pepijn de Reus, Tijmen, Stehouwer, Dagmar Visser, Sanne Visser, Femke van Waterschoot.
- SLIEDRECHT: Stef Blokland, Bob Hogendoorn, Naomi de Jong, Rewien Kasi, Naomi Mijnster, Yasmin Reijnders, Jim Roozemond.
- STREEFKERK: Chantal van der Stelt
- ZWIJNDRECHT: Bram Labrijn

VMBO – Leer Werk Traject:
- ALBLASSERDAM: David Mubedi
- DORDRECHT: Nadia Esseboom

VMBO – Theoretische Leerweg:
- ALBLASSERDAM: Thomas van Asperen, Floor Bennis, Joey Benschop, Emma Bijl, Dammis Boom, Mirthe Bor, Bastiaan van Dam, Bradley Dijk, Merel Groenendijk, Paula de Gruijter, Jessie van den Heuvel, Michelle van der Hoff, Kirsten Idzerda, Lotte Kroos, Jari Labrijn, Justus van Leeuwen, Jooske Maat, Fleur Verhoeven, Ruby Versnel, Esmee Verzijl
- DORDRECHT: Mark Boogert, Thirza Bossenbroek, Raoul van Drunen, Tim van ’t Hof, Nick Jerphanion, Boris Nusteling, Frank Petiet, Vicky Salm, Abel Smit, Dante Spaanderman
- GORINCHEM: Sietse Bakker
- HENDRIK-IDO- AMBACHT: Naomi Damsma, Isabel Haksteeg, Noa Spierings, Romy Stip
- KINDERDIJK: Aake Hijstek, Wessel Stam
- NIEUW-LEKKERLAND: Manon van der Poel, Amber Slingerland, Miriam Verkerk, Naomi Zijderveld
- OUD-ALBLAS: Daan Gelderblom, Lynn Gelderblom, Julia van Gilst, Anouk de Graaf, Roy Jongeneel, Emma Lenters, Sari van Muijlwijk, Alwin van Pel, Fabiënne Penning, Ian van Putten, Romy Timmer
- PAPENDRECHT: Robin Appeldoorn, Henk Aret, Max van den Berg, Aron Blom, Selfet van den Bosse, Brenda de Bruijn, Sem de Bruin, Rajiv Chinkoe, Laurence van Essen, Bas Groot, Kevin Heijboer, Mike Heijkoop, Elise Hendriks, Manon Hendriks, Justin Heun, Jesper Hoogendoorn, Laura Huijsman, Damian Jansen, Thijs Juffer, Robin Jungschläger, Joël Kats, Tim Kersten, Annelyn de Koning, Lionel de Korver, Michael Leeuwis, Lisanne van Linstee, Melissa van Linstee, Quinten Lipsius, Mathijs Nouwen, Devika Oedjagirsing, Simone Pegels, Britt Piek, Emma Plieger, Jewel Prijor, Duncan van Reijswoud, Michiel Ros, Timo Schipper, Bram Sizoo, Davin Smit, Jorne Spek, Björn van der Starre, Sander van Steenis, Ilja Tenfelde, Levi Tubex, Michelle Tuijtel, Wesley Usmany, Jay-Dee Vastenouw, Esmée van der Veeken, Kaj van Veen, Marvin Vermeij, Dion Waltman, Mark Wesseling, Denise Zegelaar
- SLIEDRECHT: Britt van den Heerik, Rosanne van den Heerik, Robert van Heteren, Dennis Klomp, Kevin de Waard
- STREEFKERK: Wouter van Muijlwijk

Hoger algemeen vormend onderwijs:
- ALBLASSERDAM: Petros Barzas, Bas Bijkerk, Jessica Brandt, Björn Brockhus, Jochum Gelderblom, Nikki van Gemeren, Eva Goedhart, Kees Groenendijk, Maarten Groenendijk, Jill Hartlief, Ilse de Koning, Romy de Laat, Sam de Laat, Bradley Lansink, Kevin van Meerkerk, Inge Oostindiën, Michelle Polderman de Jong, Tom van der Rhee, Maxime Sabée, Tom Smallegange, Devin Tukker, Juliëtte van Vessem, Bob Zwaan.
- BLESKENSGRAAF: Anne Martha Blok, Antoinette Kortlever, Emma Vos.
- BRANDWIJK: Mirjam Korevaar.
- DORDRECHT: Jon Besseling, Joey den Buitelaar, Ian Burgers, Tiejo van Dijk, Jettie Eenink, Levi Flach, Sjoerd Heuseveldt, Marloes Hubregtse, Dogancan Kaya, Floris Kieviet, Lars Lagarde, Jelle Lokhorst, Rozemarijn Luiten, Tim Oldenburger, Chayenn Rasmijn, Max van Stee, Mees van Stee, Ilse van Zoelen.
- HARDINXVELD-GIESSENDAM: Geke Kazen, Jonathan Mentink, Manoah Wietses.
- HEERJANSDAM: Fleur Mouwens
- HENDRIK-IDO- AMBACHT: Chris van Gent, Sven van Soest, Iris van de Wetering
- KINDERDIJK: Auke Stam
- NIEUW-LEKKERLAND: Ben den Besten, Sibren van Ek, Rowin Hasman, Sem Janse, Sharrely Lodovica, Gerson Molenaar, Jelmer van den Oever, Willie Rietveld, Corné Roest, Lotte de Ruijter, Fleur Slagboom, Robert de Smit, Ellen Sparreboom, Dani Suiker.
- OUD-ALBLAS: Raoul den Hartog, Joost van Hattem, Jarno de Kluijver, Björn Lagendijk
- PAPENDRECHT: Sanne Alderliesten, Romano Arons, Marijn Bakema, Angela van Beest, Joren Buijtendijk, Sarah Dekker, Niek Diepstraten, Laura Eikelenboom, Jarden van Ek, Dylan Ekens, Lieke Jansen, Mike de Jong, Daphne Jongeneel, Scott Joppe, Julia Klingeman, Boudewijn Koets, Lotte Kraaijenbrink, Kirsten Kuntz, Dylan Littel, Alicia van Loon, Dion van Maaren, Soraya Meeuwisse, Johnny Meeuwse, Anouk Metselaar, Rick Molenaar, Anja van Mourik, Thomas Mout, Marit van der Ploeg, Brenda van Raak, Laura Romijn, Melissa van Rooij, Matthias Schalkwijk, Beau van Son, Merel van Straten, Noa Stuij van den Herik, Simone Verbaas, Noa Veth
- RIDDERKERK: Laurens Ista
- SLIEDRECHT: Kayleigh Boer, Jasper Bons, Timo van der Geld, Stefan de Groot, Rick van den Heuvel, Henriëtte Huijzer, Esmay Klompenhouwer, Ruben de Korte, Juliette Lemmen, Noah Plazier, Julia Poldervaart, Merel Schep, Bennie Scheurwater, Jeffrey Timmer, Gabriëlle Vink.
- STREEFKERK: Willianne Markestein
- WIJNGAARDEN: Eline de Bondt, Celine van der Vlist.

Voorbereidend wetenschappelijk onderwijs - Atheneum:
- ALBLASSERDAM: Julia Bartels, Femke Boele, Anne Brouwer, Auke Vlasblom, Anoek Zijderveld
- BLESKENSGRAAF: Roos van Bijnen, Dries van der Weide
- BRANDWIJK: Lisanne de Koning
- DORDRECHT: Jop Dispa, Maurits Luiten, Elise Schaaf, Jonathan Spijkman
- HARDINXVELD-GIESSENDAM: Joyce Hollaar, Tim Nederveen, Tinke Overduin, Anouschka de Ruiter
- HENDRIK-IDO- AMBACHT: Mariëlle Dost, Lisanne Haksteeg, Bart van der Hee
- KINDERDIJK: Frank Stam
- MOLENAARSGRAAF: Luke Smith, Jelle de Wit
- NIEUW-LEKKERLAND: Elin de Bie, Rob Damsteegt, Orianna Laport, Mayrana Muusz, Niels Ponse
- OTTOLAND: Matthias Bakker
- OUD-ALBLAS: Floris Koppelaar, Judith van Middelkoop, Noah Stam
- PAPENDRECHT: Lisette Bloem, Desiree Bouwmans, Dyreen Brouwer, Amber de Bruin, Pim Couwenberg, Miriam Elean, Daniël van der Giessen, Stefan van der Giessen, Stefan Helmens, Amber Kornet, Caspar Krijgsman, Sven Kwakernaat, Lisanne van der Leij, Demian Littel, Amber van den Oever, Tom Opmeer, Maurits Ploos van Amstel, Britt de Reus, Marjolein van Uden, Alec Verdoorn, Kim van der Vlies, Luca van der Vlies, Maaike van der Wijngaart.
- SLIEDRECHT: Ghizlane Ajrache, Annelin van den Berg, Liddie den Braanker, Annemarte den Breejen, Jenny van der Does, Jirre van den Herik, Leon Honkoop, Edwin van der Kooij, Maureen Kraaijeveld, Michael Kraaijeveld, Sjoerd van Marum, Thijs Nederlof, Romy den Otter, Michiel Riemersma, Thomas Roggekamp, Geert-Daan Tieman, Thijmen de Vries, Yanoah Wiersma, Inge van Wijk, Pauline Willemsen, Robert Zoutendijk.
- STREEFKERK: Sietse van Driesten, Anne Flier, Remco Markestein

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.