Acht geslaagden bij de V.V.H.P.

20 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Acht geslaagden bij de V.V.H.P.

PAPENDRECHT - De Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht heeft dit afgelopen weekend het verenigings examen gehouden van Elementaire Gehoorzaamheid.

10 cursisten namen zaterdag deel aan het V.V.H.P.  examen, waarvan 8 trotse baasjes met een diploma naar huis gingen.

Bij deze cursus zijn maximaal 80 punten te behalen en moeten er minimaal 63 punten behaald worden voor een diploma.

De cursus die uit 15 lesuren bestaat, waarvan 2 uur theorie en 13 uur praktijk. de cursisten leerden het commando volgen, links / en rechts, halt, zit, af, komen op bevel en aan de voet. Het blijven, terug naar de plaats, gebit tonen/betasten, hond/hond, en werden beoordeeld op het Algemeen Appel. 10 onderdelen waarvan 8 punten het hoogte is wat behaald kan worden per onderdeel.

Elize Faas met haar hond Timo behaalde 80 punten. Dit is het hoogste aantal punten wat behaald kan worden. Haar hond deed alles uitmuntend. Na het examen werden alle onderdelen van de E.G. ook los gedaan, ook dit deed de hond geweldig.

Paul de Ruiter met zijn hond Diva en Paul Hersman met zijn hond Lucky behaalden beide 75.5 punt. Monique van Bekkum met haar hond Floor behaalde 74 pnt.

Frank Kluver met zijn hond Joris en Erica Broekhof met haar hond Roxy behaalden beide 67.5 punt. Marlies Ottenbros met haar hond Lizzy behaalde 66 punt. Annemarie de Kok met haar hond Storm behaalde 64.5 punt.

Na de zomerstop gaan verschillende van deze baasjes samen met hun hond met de proeflessen beginnen van Sport en Spel. Ook hebben sommige zich  gelijk laten inschrijven voor de Cirkeltraining, deze begint  pas weer in april 2017 en zit nu  al vol.

Na de zomerstop wordt er een Puppy/Jonge Hondencursus georganiseerd door de V.V.H.P., hier kunnen nog een paar aanmeldingen bij, maar zit bijna vol.
Voor info of inschrijving kan men contact opnemen met Arja Smit 06-12389430 of kom gezellig langs op onze spelletjesmorgen /en dierenbenodigdhedenrommelmarkt op zaterdag 25 Juni.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.