Binnenkomst Rivas Vierdaagse Papendrecht

17 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Binnenkomst Rivas Vierdaagse Papendrecht

PAPENDRECHT - Bewoners van de drie woonlocaties van Rivas Zorggroep in Papendrecht en thuiszorgcliënten nemen eind deze maand deel aan de vierde editie van de Rivas Vierdaagse Papendrecht. Van dinsdag 28 juni tot en met vrijdag 1 juli maken zij elke dag een wandeling door Papendrecht. Vrijdag 1 juli worden alle deelnemers om 12.00 uur door wethouders Kees Koppenol en Joke Reuwer binnengehaald bij verpleeghuis De Wieken. Geïnteresseerden zijn welkom hierbij aanwezig te zijn.

Wandelroutes
Iedere dag zijn er andere routes langs de drie woonlocaties: verpleeghuis De Wieken, zorgcentrum De Waalburcht en woonzorgcentrum De Markt. ‘Iedere dag begint de wandeling om 10.30 uur’, verduidelijkt activiteitenbegeleider Nadja Krijgsman, die het evenement samen met haar collega Marianne Dubbeldam organiseert. ‘De startlocatie is steeds verschillend, waardoor we ook steeds een andere route lopen.’

Vrijdag: feestelijke binnenkomst
Vrijdagmiddag worden alle deelnemers van de Rivas Vierdaagse Papendrecht bij De Wieken binnengehaald door familieleden, medewerkers, bezoekers en de wethouders. ‘Bloemen en een medaille horen erbij’, vindt Marianne. ‘Om het extra feestelijk te maken is er muziek van Draaiorgel.tv.

Heel Papendrecht draagt steentje bij
De Rivas Vierdaagse Papendrecht vindt dit jaar voor de vierde keer plaats. ‘Dankzij de inzet van alle medewerkers, vrijwilligers en familieleden hebben we dit mogelijk kunnen maken’, zegt Nadja. ‘Op dinsdag wandelen de leerlingen uit de eerste klas van De Lage Waard mee en op donderdag de leerlingen van het tweede leerjaar. Tevens bakt een aantal leerlingen wat lekkers voor de tussenstop. Daarnaast kunnen we ook rekenen op de hulp van de kinderen uit groep 8 van de Koningin Beatrixschool.’

Ook helpen? Dat kan! Om iedere dag zoveel mogelijk cliënten en bewoners mee te kunnen laten doen, is Rivas nog op zoek naar extra vrijwilligers. Meelopen is één of meer dagen mogelijk. Voor vragen en aanmelden kan gemaild worden naar vierdaagse@rivas.nl.

Fotobijschrift: Tijdens eerdere edities werden alle deelnemers van de Rivas Vierdaagse Papendrecht op feestelijke wijze binnengehaald op de Markt. Dit jaar vindt dit plaats bij De Wieken. Iedereen is welkom hierbij aanwezig te zijn.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.