Het PAB is nog steeds niet voor bestemmingsplan Aalscholver

14 juni 2016
Het PAB is nog steeds niet voor bestemmingsplan Aalscholver

PAPENDRECHT - Komende donderdag staat het bestemmingsplan Aalscholver opnieuw op de raadsagenda. Eerder is dit bestemmingsplan door de gemeenteraad van Papendrecht verworpen. Het is nu opnieuw door het college ingediend.

De fractie van het Papendrechts Algemeen Belang (PAB) kan opnieuw niet voor dit plan zijn. Er zijn namelijk ook in het gewijzigde raadsvoorstel geen garanties voor de toekomstige bewoners dat zij geen ernstige gezondheidsrisico's lopen. Het voorzorgprincipe gebiedt dat de overheid hier heel voorzichtig in moet opereren.

Het PAB wil de kopers, die nu wél op de hoogte zijn van deze gezondheidsrisico's en daarom ook af willen zien van de koop, uiteraard niet in de kou laten staan. Daarom wordt tijdens de raadsvergadering een motie ingediend om het college op te dragen voor hen op korte termijn elders in Papendrecht een geschikte locatie te vinden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.