CAE voor bovenbouwleerlingen op de Willem

13 juni 2016 door Hennie van der Zouw
CAE voor bovenbouwleerlingen op de Willem

PAPENDRECHT - Dinsdagmiddag 7 juni kregen 19 bovenbouwleerlingen hun Certificate in Advanced English. Om voor dit prestigieuze ‘Cambridge English’ diploma te slagen hebben zij ruim anderhalf schooljaar iedere dinsdagmiddag het 8 e en 9 e uur extra lessen Engels gevolgd bij docent Hans Hulswit. De schriftelijke en mondelinge examens waren op 5 en 12 maart in Rotterdam.

Eind april kregen de kandidaten de uitslag te horen. En voor wie gaat natellen: niet alle gediplomeerden staan op de foto. Enkele geslaagden waren al aan het genieten van hun examenreis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.