Derde plaats voor Olympia in turncompetitie Dordrecht

13 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Derde plaats voor Olympia in turncompetitie Dordrecht

PAPENDRECHT / DORDRECHT - In de turncompetitie van het Rayon Dordrecht wist een van de teams van Olympia in het eindklassement op de derde plaats te eindigen. Ivana Brugman, Britt Kok, Anna den Boef, Aranne Brugman en Saskia van Os (op de foto) mochten zaterdagmiddag de beker voor de derde plek in ontvangst nemen.

De turncompetitie bestaat uit drie wedstrijden voor de verplichte oefenstof die tussen januari en juni worden geturnd. Aan het eind van die drie wedstrijden wordt de stand opgemaakt. De turnsters turnen ook gisteren een keurige wedstrijd, met individueel zelfs een vierde plek voor Anna den Boef en een zesde plek voor Ivana Brugman. De andere drie teams van Olympia eindigden als 7e, 9e en 12e over drie wedstrijden.

Zaterdagavond was ook de laatste wedstrijd in de turncompetitie van de keuze oefenstof. Het team van Olympia eindigde in het eindklassement als 8e en zaterdag in de wedstrijd werd het team 5e, mede dankzij stabiele balkoefeningen. Zo kon Laura Hensbergen weer een volledige wedstrijd turnen na een lange blessureperiode. Daphne Jongeneel eindigde als 5e in het individuele klassement.

De laatste wedstrijden van het seizoen zijn op 17 en 18 juni in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit zijn de individuele rayonkampioenschappen die traditioneel de afsluiting van het wedstrijdseizoen zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.