Loopgroep Passaat vol gas voor de Lenteloop

31 maart 2015
Loopgroep Passaat vol gas voor de Lenteloop

PAPENDRECHT - Vanaf januari traint een flinke groep beginners bij Atletiekvereniging Passaat in Papendrecht voor deelname aan de Nationale Lenteloop op 9 mei 2015. Het begon heel bescheiden met enkele minuutjes per keer in de eerste weken. Van lieverlee werd het schema uitgebouwd; de cirkel rond het sportpark werd steeds groter.

Ongemerkt worden per keer al enkele kilometers gerend. Variatie in de training en afwisseling in de looproutes stimuleren het hardlopen. Daarom was de start- en finishplaats afgelopen zaterdag nu eens niet op de atletiekbaan, maar bij de Opel Centrale aan de Rembrandtlaan in Papendrecht. Opel Centrale is één van de sponsors van de Lenteloop.

Sponsors zijn onmisbaar bij het organiseren van recreatieve sportevenementen. Daarom vond Passaat het een goed idee om de Opel Centrale tijdens de training te verrassen met een bezoekje. Ongetwijfeld dribbelden de deelnemers tijdens de cooling-down nog even nieuwsgierig door de showroom en door de garage.  

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.