Uitreiking Frans DELF - diploma's op CSG De Lage Waard

10 juni 2016
Uitreiking Frans DELF - diploma's op CSG De Lage Waard

PAPENDRECHT - Het afgelopen schooljaar hebben diverse leerlingen uit vwo-4 hard gewerkt om een extra hoog niveau Frans te behalen. Zij hebben een module Frans DELF gevolgd (in de volksmond ook wel Cambridge Frans genoemd). Dat is meer dan gelukt. Deze maand hebben daarom negen leerlingen een getuigschrift van het DELF-diploma ontvangen van de Franse ambassade.

Raoul van Beest, Mitchell Fritse, Lianne van Dijk, Yorick de Groot, Tobias de Haan, Anne-Wil van de Heuvel, Salomé Holstege en Marco Kwakernaat hebben een getuigschrift ontvangen voor het Franse taalniveau B1. Sanne van Og heeft zelfs een B2-niveau behaald.

Deze leerlingen hebben vanaf september grotendeels op eigen kracht elke week geoefend met Frans lezen, luisteren, spreken en schrijven. Zij hebben extra ondersteuning gekregen van de docenten Frans: Hermien Hol en Corinne Kolthof- Mourière. De leerlingen hebben met dit internationaal erkende diploma meer mogelijkheden in de toekomst.
Het spreken van vreemde talen maakt hun wereld groter!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.