Geslaagden C.S.G. De Lage Waard / Papendrecht 1e tijdvak 2015

15 juni 2015
Geslaagden C.S.G. De Lage Waard / Papendrecht 1e tijdvak 2015

PAPENDRECHT / DRECHTSTEDEN - Hieronder vindt u de namen van de geslaagde leerlingen van Chr. Scholengemeenschap De Lage Waard te Papendrecht, examenjaar 2014/2015 1e tijdvak.

VMBO Basisberoepsgerichte leerweg leerwerktraject

- ALBLASSERDAM: Céline Jansen
- PAPENDRECHT: Sara Lissenberg    

VMBO Basisberoepsgerichte leerweg

- ALBLASSERDAM: Ahmed Ali, Tolgay Altunbas, Ferri Bezemer, Silvan Croes, Angela Curallambra, Raudie Eckhardt, Manon Evers, Marlies Foks, Eline Hagen, Ramon de Jong, Mustafa Orçan, Angela Otte, Amber Rouppé, Laura Schilt, Stefan Verhage, Indy de Vreugd
- BLESKENSGRAAF: Timon Bakker
- DORDRECHT: Ruben Hardenbol, Max van Hulst, Corné Jacobse, Michelle Kerseboom, Lisa Kruithof, Dylan van der Matten, Natascha Simons, Elvira Stok, Mielo van Weenen
- HARDINXVELD-GIESSENDAM: Mike Forrer, Karsten de Haas
- HENDRIK-IDO-AMBACHT: Matthijs de Jong, Yvet van der Molen
- NIEUW-LEKKERLAND: Nick van Dijk, Mike van Kins, Jessica Klomp, Alex van Rijswijk, Bruce Twigt
- PAPENDRECHT: Tim Bakkers, Kardelen Basar, Brittni Bouman, Dian van Dalen, Diego Groeneveld, Stefan van Hof, Jeffrey Kok, Jordy Leeuwis, Kajal Mangalie, Jelle Mensonides, Jeremy van Mook, Fadime Özkaya, Jeffry Prins, Josephine Roosenbrand, Naomi Rutteman, Arco Smak Gregoor, Alexandra Smoor, Jaydee Tielenburg, Kim Veth, Dylan Visser, Lyan van Wijland, Selena van Zanten
- SLIEDRECHT: Simone Bezemer, Savanna Boogaard, Thulasika Savapathipillai    

VMBO Kaderberoepsgerichte leerweg

- ALBLASSERDAM: Nina Bennis, Daniëlle Besemer, Esmee van den Bos, Martijn Buitendijk, Thomas de Groot, Rens Julicher, Ashley Kleijn, Jochem Klijnjan, Aaron Moerkerken, Dave van der Plaat, Maarten Prins, Youri Schroevers, Rodney Smit, Day Sonneveld, Denise van Tol, Timo Vonk, Gesrauw Zarbi
- DORDRECHT: Koen Blijleven, Bert Brand, Esmee Kilsdonk, Selenay Külcü, Athiwat Srichuang, Mike Vietsch, Marnix van Vuuren, Remco de Wolf
- HENDRIK-IDO-AMBACHT: Daniël van Beek, Kayleigh van Prooijen, Abe van Veen
- NIEUW-LEKKERLAND: Jacco Brouwer, Frank Molenaar, Mirjam van Wijnen
- PAPENDRECHT: Joëlle Aarnoudse, Ivar Bierman, Kevin de Bree, Oguzhan Calis, Rebecca van den Herik, Kyra van IJpen, Angelique Janssen, Felicia Keesmaat, Wesley de Klein, Davey Koster, Ralf Kuijpers, Nadia Mavroutsikos, Anisha Mes, Akash Oedjagirsing, Corné den Ouden, Sanne Reitzema, Ifri Saber, Sascha van Sintmaartensdijk, Famke Spruijt, Romy van Stee, Pim Stiegelis, Desley van der Teen, Naomi Tolenaar, Kimberly Visser, Demy Wolf
- ROTTERDAM: Linsey-Fay Wolleswinkel
- SLIEDRECHT: Aldair Urcelay Pano, Mylène van Vonderen
- STREEFKERK: Adjan van Muijlwijk

VMBO Gemengde leerweg

- ALBLASSERDAM: Serena Klootwijk
- OUD-ALBLAS: Kelly Scheer
- PAPENDRECHT: Jochem Huijzer, Jacob Morad

VMBO Theoretische leerweg

- ALBLASSERDAM: Wesley de Bie, Ruth Bot, Thitiphon Choetchu, Sharon van Egmond, Romy Goedhart, Eveline de Heer, Cees van Huët, Jelle Kanters, Serena Klootwijk, Femke Koolmees, Elise de Lange, Calvin Mourik, Daisy Peters, Lisa Prins, Leon de Roode, Petra Roodnat, Tabitha Tuijtel, Erika Verhaar, Liza Verheul, Daan Vermaas
- BLESKENSGRAAF: Roos Koutstaal, Thomas Wemmenhove
- DORDRECHT: David van Berchum, Martijn Broerse, Luc Draisma, Suzanne Drexhage, Miriam Drieman, Laila Kroon, Yentl Lefeber, Selina Meinen, Suzanne van Muijlwijk, Patrick Philips, Matthijs Stegeman
- HENDRIK-IDO-AMBACHT: Lotte Ruitenberg, Danny Sigterman
- LEKKERKERK: Gert van der Ven
- NIEUW-LEKKERLAND: Julia Bijl, Lotte den Haan, Bryan Hasman, Timon Huisman, Margreth Klerk, Arjan Kouwenhoven, Ruben Slingerland, Nina van Vuuren, Natalie van Wijnen
- OUD-ALBLAS: Jasmijn van der Burgh, Tom de Graaf, Rochelle Jongeneel, Stijn de Kloe, Erwin de Lange, Manon Mak, Pieter Stierman, Thirza Teeuw, Donny de Winter
- PAPENDRECHT: Rubin Ajlouni, Lika Barth, Max Belinfante, Dylan Boelaart, Max de Bosscher, Willeke Burggraaf, Dylan van Buuren van Zon, Esther van Dam, Miloš Erceg, Dennis van Gurp, Esther Havelaar, Wesley den Hollander, Diego Janssen, Jordi Kooistra, Diederik Kraal, Lucas Krijgsman, Robin Langerak, Sander van Loon, Gianluca Lorenc, Marieke van der Mark, Maaike Matena, Isabelle Miltenburg, Joury Moes, Naomi Nelemans, Youri Nijs, Marieke Otten, Mees van Santen, Peter Schutte, Davy Semeijn, Roy Simon, Sven Snel, Vienna Vagevuur, Sam van Velzen, Eva Verdoorn, Tijmen Verhagen, Timo Verkuijl, Corné Visser, Marijn van Waterschoot, Richard Ywema
- SLIEDRECHT: Wahid Abdulwali, Sanne de Jong, Shayan Salehifard, Floor Verschoor, Demi Weerts
- STREEFKERK: Lennard de Bruijn, Anne Reitsma
- WIJNGAARDEN: Tom van der Kraan

Hoger Algemeen Voortgezet Onderwijs

- ALBLASSERDAM: Mariska Advokaat, Isabel van Beek, Lotte Boon, Anna Harleman, Anouk van de Haterd, Janine Huizenga, Arwin Korteland, Lennart Labrijn, Sara van de Lustgraaf, Annemiek van Panhuis, Thijs Pull ter Gunne, Remco Stam, Pim Steenbergen, Romy Steenhuis, Julia Verbeek, Ilsa Voois, Melanie de Vries, Melissa van Westrenen, Daaf van 't Zelfde
- BLESKENSGRAAF: Thijs Baas, Dian Breedveld, Sarah de Ruiter, Naomi de Vries, Joanna van Vuuren, David Wemmenhove
- DORDRECHT: Juliëtte Boerman, Bouke Bos, Timo Buitenhuis, Queeny van Dooremalen, Kirsten Egas, Bart de Feijter, Jouke de Jong, Nadie de Jong, Willem Krijgsman, Sanne Lampe, Jiddo Marres, Sana Mouch, Esmee Rikkers, Aron de Vries
- HARDINXVELD-GIESSENDAM: Maarten van Asperen, René Knook
- NIEUW-LEKKERLAND: Martijn van Essen, Esther van Felius, Marinda de Gier, Jelmer van der Ham, Laura de Jong, Suzanne Ros, Arjan de Smit, Damian van Vuuren
- OUD-ALBLAS: Harm Banis, Niels Jonker, Lisanne Kortleve, David Ort, Laura Sommeling, Kim Sprong, Daphne van Wingerden
- PAPENDRECHT: Thomas Alakopsa, Leon van den Berg, Lisa van den Berg, Evelien Boor, Pieter Dijkstra, Nathan van den Dool, Stefan Dwarswaard, Daphne van der Ent, Thomas van Gent, Thijs Goedegebuure, Alysha Grooten, Dennis Haage, Ruben Hodos, Mark van Houwelingen, Rona van de Koppel, Raymond Kroek, Danique Krommenhoek, Jean Philippe van der Linden, Tim Meijerman, Anne de Roos, Michael van der Sluijs, Kevin Spoor, Jessie Stolk, Marijn Stuit, Nick Tuijtel, Iris van Valen, Timo van Veen, Davey Verdoorn, Myrthe Verhagen, Corné Verhoeven, Lavendel van der Waals, Mariëlle Weijzig, Mart Wielaard, Cristina Wu
- SLIEDRECHT: Daphne van der Aa, Denis van Andel, Eveline Bakker, Don den Boef, Andy Boelen, Levi Boelen, Indy de Boon, Gerben van Dijk, Pepijn van Eck, Brand Evers, Celina Groen, Jannick van Harskamp, Stefan den Hertog, Lisanne Klein, Jennifer Klomp, Julia Kooijman, Robin Koppen, Loïs Kraaijeveld, Fenna Kwakernaak, Wessel van Meeteren, Nikita Nederlof, Jeroen van der Neut, Marline van Noorloos, Bob Rekelhof, Nathan Roggekamp, Laura Sterrenburg, Fabienne Struijs, Rebekka Troost, Sharon Verheij, Laura de Winter
- STREEFKERK: Dani Bakker, Suzanne van den Berg, Kelley Jongste
- WIJNGAARDEN: Angela de Jong, Edwin van der Vlist, Esmée Weiland

Voorbereidend Wetenschappelijk Onderwijs

- ALBLASSERDAM: Eline Dekker, Max Hartlief, Snoes den Hartog, Ilse Klop, Marjolein de Laat, Daniel van Loenen, Judith van der Rhee, Anne Stam, Denny van der Vlist
- BLESKENSGRAAF: Tom Hartman
- BRANDWIJK: Maaike Kok
- DORDRECHT: Jesse de Bus, Mieke van Heeringen, Lise Hondsmerk, Fleur Westenend
- HARDINXVELD-GIESSENDAM: Rosalie Dubbeldam, Sara Gosker
- NIEUW-LEKKERLAND: Daniëlle Molenaar, Mireille van der Stoep, Dagmar de Wit, Janika van 't Zelfde
- OUD-ALBLAS: Judith Alderliesten, Dorien Juch, Eva Ort, Sifra van der Rhee, Anne-Sophie van den Toren
- PAPENDRECHT: Alexine Albers, Joran Bakema, Tessa van Beek, Jody Boelen, Lindy van den Bout, Esther van der Giessen, Jelle van der Grijn, Céleste Janssen, Alissa de Jong, Harmen Juffer, Ruth Kats, Miranda de Koning, Anne Koutstaal, Eline Laan, Sanne Maasland, Emma Mostert, Marlies Oosthoek, Thijmen van der Put, Vera Slager, Laure ter Stege, Bas Westbroek, Eline van der Woude,
- SLIEDRECHT: Kimberley van der Aa, Robert van Andel, Marissa Bezemer, Justin Boer, Robin de Bruin, Suzanne Heij, Paul Rijsdijk, Wouter Sterrenburg
- WIJNGAARDEN: Susan Hoogendoorn    

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.