Twee personen betalen met vals geld bij Opel Centrale

09 juni 2016

PAPENDRECHT - Donderdagochtend 9 juni zagen surveillerende agenten twee personen die zich verdacht ophielden bij de Opel Centrale Groep aan de Rembrandtlaan in Papendrecht. Het bleek dat er betaald was met vals geld.

De mannen gingen er vandoor, maar konden korte tijd later in de omgeving worden aangehouden. Beide mannen zijn ingesloten voor onderzoek.
De politie is nog op zoek naar een zwart tasje dat in de vlucht ergens is achtergelaten.

Treft u in de omgeving van de Opel Centrale een zwart tasje aan, bel dan met 0900-8844.

Foto: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.