Zwem4daagse in buitenzwembad van Sportcentrum

08 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Zwem4daagse in buitenzwembad van Sportcentrum

PAPENDRECHT - Vanaf maandag 13 t/m donderdag 16 juni 2016 wordt in het buitenbad van sportcentrum Papendrecht de Nationale Zwem4daagse gehouden. Vier avonden lang kan er gestart worden tussen 19.00 en 20.00 uur en zwemmen de deelnemers de door hen gekozen afstand.

De formule van de Zwem4daagse is eenvoudig. Iedere deelnemer zwemt dagelijks 200 of 400 meter. Deze sportieve prestatie wordt voor alle deelnemers beloond met een medaille.

Inschrijven kan door een inschrijfformulier op te halen in het zwembad, maar je kunt het ook van onze site downloaden, ga hiervoor naar www.zvdegeul.nl en kies links het kopje zwem-4- daagse. De kosten zijn € 5,00. Vergeet het geld niet bij het inschrijfformulier te sluiten en in te leveren bij het loket van het zwembad. Deelnemers die zich voor 11 juni a.s. hebben ingeschreven, kunnen hun deelnemerskaart op 13 juni na 17.00 uur direct afhalen in de hal van het zwembad. Indien je op het laatste moment toch nog besluit om mee te doen, kan er op 13 juni van 17.00 tot 19.45 uur alsnog ingeschreven worden voor de zwem4daagse, in de hal van het sportcentrum zitten mensen van de Geul klaar om je in te schrijven. Daarna kan je dan meteen gaan zwemmen.

Voor alle duidelijkheid: alleen deelnemers die in het bezit zijn van minimaal zwemdiploma A mogen meedoen met de zwem4daagse.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.