Uitnodiging voor het afscheid van burgemeester De Bruin op donderdag 29 september 2016

08 juni 2016 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Na een ambtsperiode van ruim vijftien jaar legt onze burgemeester de heer C.J.M. (Kees) de Bruin per 1 oktober 2016 zijn functie als burgemeester van de gemeente Papendrecht neer en nemen wij afscheid van hem.

Ter gelegenheid hiervan nodigt het gemeentebestuur u uit om op donderdag 29 september 2016 bij dit afscheid aanwezig te zijn. Dit zal plaatsvinden in theater De Willem, Van der Palmstraat 4 te Papendrecht.

Vanaf 14.30 uur ontvangt het gemeentebestuur u graag in het theater, waar van 14.45 - 16.00 uur een buitengewone raadsvergadering plaatsvindt, waarin dit afscheid centraal staat. Aansluitend is er vervolgens gelegenheid persoonlijk afscheid te nemen van burgemeester De Bruin en zijn echtgenote tijdens een receptie van 16.30 – 18.00 uur.

Om 20.30 uur zal Muziekvereniging Excelsior, weer in het theater, een afscheidsconcert verzorgen, dat de burgemeester door het gemeentebestuur aangeboden wordt.

Het gemeentebestuur nodigt u bij deze van harte uit voor deze afscheidsbijeenkomst op donderdag 29 september aanstaande en stelt uw aanwezigheid bijzonder op prijs, zoals ongetwijfeld ook de heer en mevrouw De Bruin dat zullen doen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.