Werken aan de Markt: huidige werkzaamheden en bereikbaarheid

10 februari 2016
Werken aan de Markt: huidige werkzaamheden en bereikbaarheid

PAPENDRECHT - Vanaf maandag 15 februari 2016 is vanwege de werkzaamheden aan het marktplein en omgeving de weg vanaf de P.C. Hooftlaan tot aan de aansluiting op de Schooldwarsstraat afgesloten voor verkeer. De werkzaamheden hier duren ongeveer zeven weken. De Schoolstraat is vanaf de Schooldwarsstraat en Noordersingel bereikbaar.

Vanaf 15 februari tot 7 maart (naar verwachting) zal er gewerkt worden vanaf de P.C. Hooftlaan tot na de bibliotheek. Vanaf 7 maart zijn de parkeerplaatsen
aan de zijkant van de bibliotheek weer bereikbaar voor auto’s. De bibliotheek, de Elimkerk en de tijdelijke voorziening van het jeugd- en jongerenwerk blijven in deze periode bereikbaar via loopschotten. Hulpdiensten en afvalinzamelaar HVC zijn over de stand van zaken geïnformeerd.

Website
Op de website www.papendrechtmarkt.nl vindt u meer informatie over de werkzaamheden aan het marktplein en omgeving. Op de website komen regelmatig geactualiseerde documenten over de planning.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.