Diploma's behaald en kampioenen bekend bij schaakclub Pascal

06 juni 2016 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Dinsdagavond 31 mei behaalden 26 jeugdschakers van schaakclub PASCAL hun schaakdiploma (zie foto). Elke leerling deed het stappenexamen op zijn/haar eigen niveau en iedereen wist uiteindelijk ook te slagen.

Op het eind van het seizoen zijn ook alle schaakkampioenen bekend. Bij de senioren won Marius de Wit uit Groot-Ammers het Rapidschaak kampioenschap. Peter Kuijpers uit Papendrecht wist de Bekercompetitie te winnen. De interne competitie was dit jaar een prooi voor Meinte Smink uit Alblasserdam. Kees Brinkman, ook uit Alblasserdam, legde beslag op de tweede plaats.   

Bij de Jeugd in de categorie tot en met 12 jaar won Marijn Kievit uit Papendrecht de voorjaarscompetitie. Van de jeugd in de categorie tot en met 9 jaar eindigde Jona Verwoert uit Papendrecht als hoogste.

De schoolschaak competitie in Alblasserdam werd gewonnen door Corstiaan Heuvelman van de Beukelmanschool.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.