Via Cultura stapt over naar RTV Papendrecht

06 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Via Cultura stapt over naar RTV Papendrecht

PAPENDRECHT / DORDRECHT - Na de stop bij RTV Dordrecht is Via Cultura direct door RTV Papendrecht gevraagd om daar haar culturele radioprogramma onder te brengen. Via Cultura zendt wekelijks uit vanuit diverse toplocaties in de binnenstad van Dordrecht, zoals café Merz, muziekcafé De Poplounge, galerie De Compagnie, Jazzpodium DJS.

Op donderdag 19 mei was het uitzenddebuut. Voor Via Cultura biedt deze stap een goede mogelijkheid om breder te oriënteren en verder te ontwikkelen. De ambities van Via Cultura passen goed bij RTV Papendrecht. Donderdag 9 juni aandacht voor DOP-festival, met live een korte scene van Dial M for Meiden (DUS), de kruidenwandeling van Covita,  het nieuwe boekje van Rene van Kerkhoven over Taalkundige Tierelantijnen, Nicolas Joan speelt live in verband met nieuwe studio-opnames.

Het radioprogramma wordt donderdag live gepresenteerd vanuit Merz, korte Kalkhaven 3. Aansluitend op Via Cultura volgt live muziek van Nicolas Joan, en wordt tot laat swingend non stop Northern Soul vinyl gedraaid. Thursday’s Northern Soul All Niter wordt samengesteld en aan elkaar gedraaid door “Burn the DJ” en "General Custer". Vrij entree. Vind ons op Facebook via cultura – over en uit! Via Cultura is te beluisteren via RTV Papendrecht 105.0 Mhz in de ether.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.