Werkzaamheden aan bestrating Marnixstraat

02 juni 2016 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Op donderdag 2 juni 07.00 uur wordt er gestart met werkzaamheden aan de bestrating in de Marnixstraat. Het trottoir en de rijweg wordt opnieuw bestraat ter hoogte van huisnummer 2 t/m 18 en 25 t/m 47. De rijweg wordt hiervoor afgesloten van 6 juni tot en met vrijdag 17 juni 2016, afhankelijk van de weersomstandigheden. Graag vragen wij u uw voertuig niet te parkeren in de parkeervakken, zodat de werkzaamheden ongestoord kunnen plaatsvinden.

Bekijk hier de plattegrond.

Mogelijk ondervindt u enige overlast tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Heeft u nog vragen of opmerkingen?
Neemt u dan contact op met de uitvoerder M.C. van der Graaf via tel. 06 46 130 880.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.