Zomerfair Prins Florisschool zoekt hulp

01 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Zomerfair Prins Florisschool zoekt hulp

PAPENDRECHT - Vele handen maken licht werk. Om alles goed te laten verlopen op 1 juli, zoekt de organisatie van de Prins Florisschool Zomerfair nog mensen die hen willen helpen tijdens de fair. Papa's, mama's, opa's, oma's... Alle hulp is welkom.

Wie wil helpen met het begeleiden van een spel of bij één van de kraampjes staan? Ook zijn ze nog op zoek naar een aantal BHV-ers.

Opgeven kan door het sturen van een persoonlijk bericht of email (zomerfair.prinsfloris@gmail.com) of door het inschrijfformulier in te leveren.

Zie ook: Zomerfair.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.