Chr. Gemengd Koor Asaf gaat repeteren voor groot Koorproject

01 juni 2016 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT / DORDRECHT - Het Chr. Gemengd Koor Asaf te Papendrecht gaat na de vakantie repeteren voor het koorproject “De Kruisiging”. Dit grote koorwerk is gebaseerd op “The Crucifiction” van de Engelse componist John Stainer, maar wordt geheel in het Nederlands gezongen. Het koor hoopt dit stuk uit te voeren op 8 april 2017 in de Grote Kerk te Dordrecht.

Verder zal Asaf meewerken aan de serie Doelenconcerten, welke traditiegetrouw voorafgaand aan Kerstmis worden uitgevoerd in de Doelen te Rotterdam. Dit jaar zijn de data: zaterdagmiddag 10 en 17 december en op dinsdagavond 13 en 20 december. Naast Asaf zullen meewerken het bekende koor Deo Cantemus uit Rotterdam, het interkerkelijk koor Les Chantres uit Papendrecht en het Chr. Krimpens Mannenkoor uit Krimpen a/d IJssel. Alle koren staan onder leiding van Hans van Blijderveen. Als solisten zullen optreden: Maria den Hertog (sopraan), Noortje van Middelkoop (panfluit), André de Jager (orgel) en André van Vliet (piano). Muzikale begeleiding is in handen van l’ Orchestra Particolare.

Kaarten voor deze kerstconcerten zijn reeds verkrijgbaar via www.deocantemus.nl/kaarten-bestellen en kosten € 25 of € 29.

Zangliefhebbers die zelf als koorlid deze concerten mee willen maken kunnen vrijblijvend een repetitie bijwonen vanaf maandagavond 5 september a.s. om 20.00 uur in verenigingsgebouw “De Ark” aan de Rubensstraat 35 te Papendrecht. Voor informatie graag contact opnemen met de secretaresse Ina ’t Jong, telefoon 078 6159475 of asafpapendrecht@upcmail.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.